Rólunk

Itt több mindent megtudhatsz rólunk.

Munkatársak

Vittinger László azaz Mr. Sales

A Bartha-Vittinger Tréning társalapítója,

a Sales Dopping Club megálmodója. 

Szakterülete:
értékesítésfejlesztés

Tel: +36 70 427 6900

-

"Több mint 13.000 tárgyalás, 29 év értékesítői, kapcsolatteremtési, termék bevezetési, viszonteladói hálózat építési és B2B tapasztalatát nyújtom át neked KKV szinten, egy helyen. 

Az értékesítés oktatását akkor szerettem meg, amikor viszonteladói hálózatot építettem. Azt az elvet követtem, hogy a viszonteladó partneremnek nem terméket adok el, hanem megtanítom, hogy a termékemmel hogyan kereshet pénzt. A networking is fontos részét képezte a szakmai múltamnak, de ezt sokáig csak ösztönösen csináltam. Amikor megismerkedtem az egyik nagy networking szervezettel, (több vezető tisztséget is betöltöttem náluk) akkor jöttem rá, hogy a sales mellett a networking lesz a másik nagy szenvedélyem, hivatásom.

Megjelent könyveim: Ne tukmálj! Értékesíts!Rántsuk le a leplet a networkingről!  "

Bartha Anikó jól-lét mentor, coach

A Bartha-Vittinger Tréning társalapítója,

a Sales Dopping Club előadója, mentora.

Szakterülete:
coaching, HR, tréningek

Tel: +36 70 367 5114

-

"HR tanácsadóként sokszor tapasztaltam, hogy igaz a mondás: a másodosztályú vezetők harmadosztályú emberekkel veszik körül magukat. Az első osztályúak osztályon felüliekkel. Biztos vagyok abban, ha itt jársz, Te minimum első osztályú vagy! Alkosd meg és fejleszd osztályon felüli csapatodat, akikkel még nagyobb sikerre viszitek a Vállalkozásodat. Ebben támogatlak téged. Másik szakterületem a coaching. A coaching egyik legfontosabb ismérve, hogy rövid idő alatt képessé tesz (ha Te is akarod a változást!) aktuális problémáid, válsághelyzeteid kezelésére. Kiemel a megoldandó szituációból, így felülről tudsz rátekinteni saját életedre. A két terület szorosan összefügg. Sokszor egy vonzó munkahely kialakításában is segít, ha egy-egy kollégának coaching eszközökkel segítünk, hogy összhangba kerüljön a kollégáival és saját magával.
Rádió interjúimat ide kattintva, az oldal alján találod." 

Guld Lívia eseménymenedzser

A Lívia Virtuális Iroda alapítója,

Sales Dopping Club közösségi menedzsere 

Szakterülete:
adminisztráció, szervezés

Tel: +36 70 318 0444

-

"Közel 18 évig alkalmazottként, adminisztrációs munkakörökben (ügyfélszolgálatos, stratégiai beszerző) dolgoztam. Mindig alkalmazkodva a változó követelményekhez bővítettem az ismereteimet, amelyek a feladataim ellátásához elengedhetetlenek voltak.

Egy a magánéletemben bekövetkezett gyökeres változás után döntöttem úgy, hogy feladom az alkalmazotti létet és elindítom a virtuális asszisztens vállalkozásomat, kamatoztatva az eddig megszerzett tudást.

A Sales Dopping Clubban én csinálom az események szervezését, a jegyek és bérletek nyilvántartását, a számlázást. Hozzám fordulhatsz, ha bármilyen technikai jellegű kérdésed van a Clubbal kapcsolatban."