Rólunk

Itt több mindent megtudhatsz rólunk.

Munkatársak

Vittinger László azaz Mr. Sales

A FirmUP társalapítója,

a Sales Dopping Club alapítója. 

Szakterülete:
értékesítésfejlesztés

Tel: +36 70 427 6900

-

"Több mint 13.000 tárgyalás, 29 év értékesítői, kapcsolatteremtési, termék bevezetési, viszonteladói hálózat építési és B2B tapasztalatát nyújtom át neked KKV szinten, egy helyen. 

Az értékesítés oktatását akkor szerettem meg, amikor viszonteladói hálózatot építettem. Azt az elvet követtem, hogy a viszonteladó partneremnek nem terméket adok el, hanem megtanítom, hogy a termékemmel hogyan kereshet pénzt. A networking is fontos részét képezte a szakmai múltamnak, de ezt sokáig csak ösztönösen csináltam. Amikor megismerkedtem az egyik nagy networking szervezettel, (több vezető tisztséget is betöltöttem náluk) akkor jöttem rá, hogy a sales mellett a networking lesz a másik nagy szenvedélyem, hivatásom.

Megjelent könyveim: Ne tukmálj! Értékesíts!Rántsuk le a leplet a networkingről!, Negyedrészt olasz

Guld Lívia eseménymenedzser

A Lívia Virtuális Iroda alapítója,

Sales Dopping Club közösségi menedzsere 

Szakterülete:
adminisztráció, szervezés

Tel: +36 70 318 0444

-

"Közel 18 évig alkalmazottként, adminisztrációs munkakörökben (ügyfélszolgálatos, stratégiai beszerző) dolgoztam. Mindig alkalmazkodva a változó követelményekhez bővítettem az ismereteimet, amelyek a feladataim ellátásához elengedhetetlenek voltak.

Egy a magánéletemben bekövetkezett gyökeres változás után döntöttem úgy, hogy feladom az alkalmazotti létet és elindítom a virtuális asszisztens vállalkozásomat, kamatoztatva az eddig megszerzett tudást.

A Sales Dopping Clubban én csinálom az események szervezését, a jegyek és bérletek nyilvántartását, a számlázást. Hozzám fordulhatsz, ha bármilyen technikai jellegű kérdésed van a Clubbal kapcsolatban."

Bartha Anikó jól-lét mentor, coach

FirmUP társalapítója,

a Sales Dopping Club előadója, mentora.

Szakterülete:
coaching, HR, tréningek

Tel: +36 70 367 5114

-

"HR tanácsadóként sokszor tapasztaltam, hogy igaz a mondás: a másodosztályú vezetők harmadosztályú emberekkel veszik körül magukat. Az első osztályúak osztályon felüliekkel. Biztos vagyok abban, ha itt jársz, Te minimum első osztályú vagy!

Alkosd meg és fejleszd osztályon felüli csapatodat, akikkel még nagyobb sikerre viszitek a Vállalkozásodat. Ebben támogatlak téged. Másik szakterületem a coaching. A coaching egyik legfontosabb ismérve, hogy rövid idő alatt képessé tesz (ha Te is akarod a változást!) aktuális problémáid, válsághelyzeteid kezelésére. Kiemel a megoldandó szituációból, így felülről tudsz rátekinteni saját életedre. A két terület szorosan összefügg. Sokszor egy vonzó munkahely kialakításában is segít, ha egy-egy kollégának coaching eszközökkel segítünk, hogy összhangba kerüljön a kollégáival és saját magával.
Rádió interjúimat ide kattintva, az oldal alján találod." 

Kocsis Zsuzsi proaktív ügyfélszerzési tanácsadó

A Zsu Consulting alapítója,

a Sales Dopping Club ügyfélszerzési tanácsadója.

Szakterülete:
ügyfélszerzés, CRM, projektmenedzsment

Tel: +36 30 677 3231

-

"Kocsis Zsuzsi vagyok, projektmenedzser, és proaktív ügyfélszerzési tanácsadó. Az ügyfélmenedzsment, ügyfélszerzés témában támogatjuk ügyfeleinket workshopok, személyes tanácsadások formájában, valamint AI megoldást alkalmazó InnoLeads nevű CRM rendszerünkkel. Jelentős tapasztalatra tettem szert konferenciákon, rendezvényeken történő kapcsolatépítés terén, amit szívesen megmutatok ügyfeleimnek tanácsadás, mentorálás formájában. Sikereimet igazolja, hogy a BNI nemzetközi networking szervezetben a nők között a második legjobb kapcsolatépítő jelölést kaptam meg 2022-ben. 3 év alatt másoknak több mint 500 millió Ft értékű üzletet hoztam – remélem, hogy Neked is tudok ebből a networking attitűdből átadni. Másik területem a pályázat menedzsment, ehhez a szakmához kapcsolódóan IPMA B nemzetközi projektmenedzsment minősítéssel rendelkező tanácsadó vagyok."

Munkamódszerünk saját fejlesztés, amit - saját tapasztalatainkon túl - több üzletember, üzleti tanácsadó (pl. Dale Carnegie) időtálló gondolata ihletett.
Tevékenységünk mentes minden más, nem üzleti jellegű szervezet befolyásától.

Ajánlott üzleti partnereink

Adószabászat - könyvelés és könyvvizsgálat
Dream Vision 47 - könyvkiadás és nyomda
Zsu Consulting - pályázat menedzsment
Car All In Hungary Zrt. - gondtalan autóhasználat
Hinkel Szilvia - Ingatlanközvetítés, tanácsadás, coaching
Smart E.H.S. - tűz-, és munkavédelem
Ronexus - romániai piacra lépés
GN Architect Studio - építészet, belsőépítészet

Adj hangot magadnak! - nyilvános beszéd tréner
Vestigo - üzleti magándetektív
Clement Weaver - könyvelés, gazdasági mentorálás
Gift House Studio - testre szabott céges reklámajándék
Gingerphoto - Headshot fotó a hiteles megjelenésedért
3DIM - virtuális bejárás készítése
Vikingatlan - ingatlan értékbecslés, ingatlanközvetítés
Vető Zsuzsanna - üzleti coach német nyelven (is)