Negyedrészt olasz - kereskedelmi krimi

Szerző: Vittinger László - Mr. Sales

Terjedelem: A5 méret, 232 oldal

"Csomagban olcsóbb" mennyiségi kedvezmények:

- 2 db: 5%
- 3 db: 10%
- 5 db: 15%
- 10 db: 20%

Variáció kiválasztása:

7 990 Ft-tól

Részlet a könyvből:

"Kopogtak.

A kórterem nyikorgó ajtaja kinyílt, a nővér érkezett az ágytállal. Mindig ettől tartottam, soha nem akartam a méltóságom ennyire feladni. De most nem bántam, hogy egyágyas a kórterem, legalább nem látják a méltóságom teljes szétporladását.

Szerencsére Csilla, a nővérke (fiatal, még a 30-on innen, kicsit molett, hosszú, barna haját copfban viselte) szelíd arcán mindig ott volt egy kis együttérző, megnyugtató mosoly. Felhajtotta a paplant, és segített féloldalra fordulni.

Volt miért segíteni, az a rohadék Tavaszi jól elintéztetett. Baseball ütőkkel. Bal könyök és felkar, a jobb kezemen 3 ujjam, bal bokám, térdem, és a jobb lábamon a combizom. Nem is beszélve a három törött bordáról, és az agyrázkódásról. Hiába, keményfejű vagyok, azt nem sikerült betörni."

Kíváncsi vagy, ki verte meg ennyire Bruneri Ádámot, a rendkívül tehetséges (és negyedrészt olasz) százszentházi csempekereskedőt? Hogyan kerül egy egyszerű vidéki kereskedő a 90-es évek Magyarországán az olasz maffia célkeresztjébe és egyúttal életveszélybe? 

Miért írtam ezt a könyvet? Alapvetően szórakoztatási célból. Meg azért, hogy megmutassam, milyen az értékesítői attitűd. Ezt a részét a saját életemből vettem. Így aki ismer, az észre fogja venni, hogy gyanúsan hasonlóan válik értékesítővé a főszereplő, mint annak idején én. Ezt leszámítva természetesen a történet kitalált, tudomásom szerint nem történt ilyen jellegű bűncselekmény Százszentházán. És nem csak azért, mert Százszentháza egy szintén kitalált város.

A mai napig Magyarországon az értékesítés egy kissé lenézett tevékenység, az értékesítő egy lenézett szakma. Ezen szeretnék változtatni, akár a könyveim, akár a tanácsadó vállalkozásom segítségével. Szeretném elérni, hogy ne azonosítsuk végre az értékesítést a tukmálással, és legyen világos mindenki számára, hogy a profi értékesítés egy hasznos és értékteremtő tevékenység. 

Remélem, ha kiolvastad ezt a könyvet, Nálad is magasabb polcra kerül szeretett hivatásom. A krimi részéhez pedig jó szórakozást kívánok! Olvasd azzal a gondolattal, hogy ha nem is taszítom le a trónról a krimi irodalom nagyjait, talán egy szórakoztatóbb keretbe foglalom vele a könyv alapvető mondanivalóját.

A pénzed miatt ne aggódj, 100% elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem találod szórakoztatónak és nem tanulsz belőle, küldd vissza a könyvet és visszafizetem az árát.

Lepd meg az értékesítőidet, a viszonteladóidat vagy saját magadat a Ne tukmálj! Értékesíts! című könyv mellett ezzel a szórakoztató és izgalmas krimivel is! 

Jó szórakozást a könyvhöz!

Baráti üdvözlettel:
Vittinger László - Mr. Sales