Negyedrészt olasz - kereskedelmi krimi

Szerző: Vittinger László - Mr. Sales

Terjedelem: A5 méret, 232 oldal

A képekre kattintva olvasd el az olvasói véleményeket!

7 990 Ft
Készleten

Két vélemény a könyvről:

1. "Nem csak negyedrészt olasz ez az értékesítők világába kalauzoló krimi, hanem teljesen. A 90-es évek sokszor sötét vállalkozói világát délies lendülettel rajzolja meg, mindeközben példát ad a pozitív értékesítői attitűdből." Horváth Gabriella

2. "Remekül szórakoztam. Beszippantott, faltam az oldalakat. Éreztem a fejemen a baseballütőt, együtt öklendeztem Ádámmal, és fenségesen esett beleszippantani a szivarba a Prosecco mellé. Gratulálok, köszönöm, várom a folytatást - bár nagyon magasra tetted a lécet!" Forró Zoltán

Részletek a könyvből:

1: "Kopogtak. A kórterem nyikorgó ajtaja kinyílt, a nővér érkezett az ágytállal. Mindig ettől tartottam, soha nem akartam a méltóságom ennyire feladni. De most nem bántam, hogy egyágyas a kórterem, legalább nem látják a méltóságom teljes szétporladását.

Szerencsére Csilla, a nővérke (fiatal, még a 30-on innen, kicsit molett, hosszú, barna haját copfban viselte) szelíd arcán mindig ott volt egy kis együttérző, megnyugtató mosoly. Felhajtotta a paplant, és segített féloldalra fordulni.

Volt miért segíteni, az a rohadék Tavaszi jól elintéztetett. Baseball ütőkkel. Bal könyök és felkar, a jobb kezemen 3 ujjam, bal bokám, térdem, és a jobb lábamon a combizom. Nem is beszélve a három törött bordáról, és az agyrázkódásról. Hiába, keményfejű vagyok, azt nem sikerült betörni."

2: "Tovább törte a fejét, hogy mit csináljon, mert nagyon nem akart Brunoval találkozni. Még ma is előtte van a Bruno, akivel pár éve egy római taverna előtti asztalnál találkozott. Claudio mutatta be neki. Már akkor is azt látta a barna szemében, hogy "én leszek a halálod, ha nem azt csinálod, amit mondunk". Ezen kívül semmilyen érzelmet nem tudott felfedezni a tagbaszakadt fickó sebhelyes arcán – mintha egy gép szemébe nézett volna, amit egy dologra programoztak: ölésre.

Nem tudta, hogy Brunot a Camorra vezetője, Raffaele idomította be. A hűségesküje az volt, hogy Raffaele szeme láttára kellett a saját apját megölnie – a később védjegyévé vált módszerrel, azaz levágta a nemiszervét, beletette a szájába, és kivájta a stilettoval a szemeit. Apja akkor halt meg, amikor a véres szemgödréből kihúzott stiletton már a szürkés agyveleje csillant meg. Bruno apja, Gabriel ellen árulás volt a vád. Bruno ekkor 15 éves volt, már akkor 185 cm, és 85 kg, csupa izom kölyök. Örült, hogy kicsinálhatja az apját, aki állandóan verte őt is és az anyját is, mióta csak Bruno megszületett. Már 10 éves kora óta Raffaelét tekintette apjának, tőle kapott először igazi törődést, tanítást.

Ez látszott Bruno szemein. Bruno az elmúlt 20 évben több mint 100 embert végzett ki Raffaele parancsára, többek között Nápoly rendőrfőnökét is." 


Kíváncsi vagy, ki verte meg ennyire Bruneri Ádámot, a rendkívül tehetséges (és negyedrészt olasz) százszentházi csempekereskedőt? Hogyan kerül egy egyszerű vidéki kereskedő a 90-es évek Magyarországán az olasz maffia célkeresztjébe és egyúttal életveszélybe? 

Miért írtam ezt a könyvet? Alapvetően szórakoztatási célból. Meg azért, hogy megmutassam, milyen az értékesítői attitűd. Ezt a részét a saját életemből vettem. Így aki ismer, az észre fogja venni, hogy gyanúsan hasonlóan válik értékesítővé a főszereplő, mint annak idején én. Ezt leszámítva természetesen a történet kitalált, tudomásom szerint nem történt ilyen jellegű bűncselekmény Százszentházán. És nem csak azért, mert Százszentháza egy szintén kitalált város.

A mai napig Magyarországon az értékesítés egy kissé lenézett tevékenység, az értékesítő egy lenézett szakma. Ezen szeretnék változtatni, akár a könyveim, akár a tanácsadó vállalkozásom segítségével. Szeretném elérni, hogy ne azonosítsuk végre az értékesítést a tukmálással, és legyen világos mindenki számára, hogy a profi értékesítés egy hasznos és értékteremtő tevékenység. 

Remélem, ha kiolvastad ezt a könyvet, Nálad is magasabb polcra kerül szeretett hivatásom. A krimi részéhez pedig jó szórakozást kívánok! Olvasd azzal a gondolattal, hogy ha nem is taszítom le a trónról a krimi irodalom nagyjait, talán egy szórakoztatóbb keretbe foglalom vele a könyv alapvető mondanivalóját.

A pénzed miatt ne aggódj, 100% elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem találod szórakoztatónak és nem tanulsz belőle, küldd vissza a könyvet és visszafizetem az árát.

Lepd meg az értékesítőidet, a viszonteladóidat vagy saját magadat a Ne tukmálj! Értékesíts! című könyv mellett ezzel a szórakoztató és izgalmas krimivel is! 

Jó szórakozást a könyvhöz!

Baráti üdvözlettel:
Vittinger László - Mr. Sales