Negyedrészt olasz - kereskedelmi krimi

Előrendelési kedvezmény!

Vittinger László:

Negyedrészt olasz - kereskedelmi krimi

Előrendelési lehetőség - várható megjelenés 2024. február 6.

Terjedelem: A5 méret, 250 oldal

"Csomagban olcsóbb" mennyiségi kedvezmények:

  • 2 db: 5%
  • 3 db: 10%
  • 5 db: 15%
  • 10 db: 20%

A könyv előrendelése egyben meghívást jelent a 2024. február 6-i könyvbemutatóra is. 

Variáció kiválasztása:

4 990 Ft-tól 7 990 Ft

Részlet a könyvből:

"Kopogtak.

A kórterem nyikorgó ajtaja kinyílt, a nővér érkezett az ágytállal. Mindig ettől tartottam, soha nem akartam a méltóságom ennyire feladni. De most nem bántam, hogy egyágyas a kórterem, legalább nem látják a méltóságom teljes szétporladását.

Szerencsére Csilla, a nővérke (fiatal, még a 30-on innen, kicsit molett, hosszú, barna haját copfban viselte) szelíd arcán mindig ott volt egy kis együttérző, megnyugtató mosoly. Felhajtotta a paplant, és segített féloldalra fordulni.

Volt miért segíteni, az a rohadék Tavaszi jól elintéztetett. Baseball ütőkkel. Bal könyök és felkar, a jobb kezemen 3 ujjam, bal bokám, térdem, és a jobb lábamon a combizom. Nem is beszélve a három törött bordáról, és az agyrázkódásról. Hiába, keményfejű vagyok, azt nem sikerült betörni."

Kíváncsi vagy, ki verte meg ennyire Bruneri Ádámot, a rendkívül tehetséges (és negyedrészt olasz) százszentházi csempekereskedőt? Hogyan kerül egy egyszerű vidéki kereskedő a 90-es évek Magyarországán az olasz maffia célkeresztjébe és egyúttal életveszélybe? 

Akkor olvasd el ezt a lélegzetelállító kereskedelmi krimit, és az izgalmak mellett néhány hatékony értékesítési technikát is tanulhatsz.

A pénzed miatt ne aggódj, 100% elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem találod szórakoztatónak és nem tanulsz belőle, küldd vissza a könyvet és visszafizetem az árát.

Lepd meg az értékesítőidet, a viszonteladóidat vagy saját magadat a Ne tukmálj! Értékesíts! című könyv mellett ezzel a szórakoztató és izgalmas krimivel is! 

Ez egy előrendelési lehetőség - a könyv várhatóan 2024. február 6-án jön ki a nyomdából. 

Jó szórakozást a könyvhöz!

Baráti üdvözlettel:
Vittinger László - Mr. Sales