Események, csoportok

Az események típusai

Sales&Networking Mastermind

A klubtalálkozóinkon ez a standard program. Ha értékesítesz valamit, és elakadtál, gyere és vitassuk meg! Moderált beszélgetés, tapasztalt értékesítőkkel és vállalkozókkal, ahol segítünk a vakfoltok mögé látni! Néha a vevő sapkát is fel kell venned, jó játék lesz! 


Sales Dopping Club Extra

Ezen felül időnként meghívott előadók tartanak saleshez kapcsolódó, izgalmas workshopokat, előadásokat, például személyiségtípusokról, nyilvános beszédről. Ezeket az alkalmakat Sales Dopping Club Extra azaz SDC Extra néven fogod megtalálni az események között. 

A fenti eseményeken felül évi 2-3 alkalommal tartunk összevont csoporttalálkozókat amit SDC Happening néven találsz meg az oldalunkon.  

Az alábbi gombokra kattintva láthatod a csoportok eseményeinek időpontját és helyszínét.  

Jegyek,
bérletek

A standard Sales&Networking Mastermind találkozókra a "Sales Mastermind jegy egy alkalomra" jegyet válaszd, az egyedi alkalmakra külön jegyet adunk meg. A bérletek a standard Sales & Networking Mastermind találkozókra és a Sales Dopping Club Extra alkalmakra is érvényesek.

Figyelem! Az SDC Happening találkozókra a bérletek nem érvényesek, csak  külön jegy (amely a bérlettel rendelkező tagoknak kedvezőbb áron érhető el)  megvásárlásával látogathatók.  

Fizetési módok a weboldalunkon: átutalás és bankkártyás fizetés.

Jegyek

Bérletek