Ne tukmálj! Értékesíts! - a könyv

2. kiadás előtti készletkisöprés!

Vittinger László:

Ne tukmálj! Értékesíts! - a személyes értékesítés kézikönyve

Terjedelem: A5 méret, 100 oldal

Rövidesen érkezik a 2. kiadás! Így az első kiadás utolsó darabjait 6990 Ft helyett 3490 Ft-ért elviheted, az akció a készlet erejéig tart!

3 490 Ft 6 990 Ft
Készleten

Pontosan kinek is szól ez a könyv? Nem mindenkinek. Csak neked, ha úgy érzed, hogy el kell adnod valamit az életben. Terméket, szolgáltatást, ötletet, víziót, feladatot, együttműködést, fejlődést - szóval, ha valamit el akarsz érni más embereknél. Azért van néhány olyan pozíció vagy szakma ahol a sikerekért kötelező megtanulni az értékesítést. Ha alkalmazod a könyvben olvasottakat- akkor NEKED is hasznot fog hozni a könyv. Erre garanciát vállalok! Részletek az oldal alján!

De mit kapsz, ha elolvasod a személyes értékesítés kézikönyvét? Motivációt, értékesítési attitűdöt, ügyfélszerzési módszereket, tárgyalástechnikai eszközöket, rengeteg sztorit - 50+2 értékesítési tipp formájában. Ha értékesítőként csak egy-egy tippet megfogadsz ezekből, akkor ez többszörösen megtérülő befektetés lesz. Ha esetleg többet is megfogadsz... Rád bízom.

Ha gyártó, vagy nagykereskedő vagy, keress meg, és megmutatom, hogyan lehet a saját logóddal ellátva remek ajándék ez a könyv a kereskedő, viszonteladó partnereidnek.

Néhány véleményt a könyvről a képeken találsz. Kattints a képekre!

Ígérem, hogy ha kiolvasod, és elkezded használni a leírtakat a munkádban, akkor havonta legalább +1 üzletkötésed lesz. Az mennyi is forintban kifejezve nálad?

A pénzed miatt ne aggódj, 100% elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem lesz meg a leírtak alkalmazása ellenére a +1 üzletkötés, küldd vissza a könyvet és visszafizetem az árát.

Lepd meg az értékesítőidet, a viszonteladóidat vagy saját magadat a Ne tukmálj! Értékesíts! című könyvvel! 

Ha nem akarsz nyomtatott könyvet akkor megvásárolhatod hangoskönyv vagy e-book formában is.