Ne tukmálj! Értékesíts! - hangoskönyv

Vittinger László:

Ne tukmálj! Értékesíts! - a személyes értékesítés kézikönyve - hangoskönyv változat

Rendelés és fizetés után 24 órán belül a számlával együtt küldöm a hangoskönyv elérését.

4 990 Ft

Ha nincs időd könyvet olvasni, akkor töltsd le a Ne tukmálj! Értékesíts! hangoskönyv változatát, és hallgasd autóban, futás vagy séta közben.

Pontosan kinek is szól ez a hangoskönyv? Nem mindenkinek. Csak neked, ha úgy érzed, hogy el kell adnod valamit az életben. Terméket, szolgáltatást, ötletet, víziót, feladatot, együttműködést, fejlődést - szóval, ha valamit el akarsz érni más embereknél. Azért van néhány olyan pozíció vagy szakma ahol a sikerekért kötelező megtanulni az értékesítést. Ha alkalmazod a hangoskönyvben hallottakat- akkor NEKED is hasznot fog hozni a hangoskönyv. Erre garanciát vállalok! Részletek az oldal alján!

De mit kapsz, ha meghallgatod a személyes értékesítés hangoskönyvét? Motivációt, értékesítési attitűdöt, ügyfélszerzési módszereket, tárgyalástechnikai eszközöket, rengeteg sztorit - 50+2 értékesítési tipp formájában. Ha értékesítőként csak egy-egy tippet megfogadsz ezekből, akkor ez többszörösen megtérülő befektetés lesz. Ha esetleg többet is megfogadsz... Rád bízom.

Néhány véleményt a könyvről a képeken találsz. Kattints a képekre!

Ígérem, hogy ha meghallgatod, és elkezded használni a leírtakat a munkádban, akkor havonta legalább +1 üzletkötésed lesz. Az mennyi is forintban kifejezve nálad?

A pénzed miatt ne aggódj, 100% elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem lesz meg a halottak alkalmazása ellenére a +1 üzletkötés, visszafizetem az árát.

Fontos: szállítási módnál a "Nem értelmezhető szállítás - jegy, bérlet, hangoskönyv, e-book, videó és tanácsadás esetén válaszd!" opciót add meg!

Ha ugyanezt a tudást nyomtatott könyvből szeretnéd megkapni, kattints ide!

Ha ugyanezt a tudást e-bookból szeretnéd megkapni, kattints ide!