Weboldal készítés

Most indítod a vállalkozásodat és még nincs weboldalad?

Válaszd ki, hogy weboldalkészítést vagy weboldal tanácsadást kérsz!
Ha a weboldal készítés opciót választod a teljes díj 369.000 Ft. A rendelésnél 50% előlegről, azaz 184.500 Ft-ról küldjük a számlát. A fennmaradó 50%-ot a weboldal elkészültekor számlázzuk.

Görgess lejjebb a részletes leírásért!

Variáció kiválasztása:

119 000 Ft-tól

Mi a Webnode platformján készítjük a honlapokat.  Ez egy könynen kezelhető felület, így ha inkább egyedül akarod elkészíteni a honlapodat, kattints az alábbi képre és regisztrálj a Webnode-on!
Ebben az esetben nincs szükséged ránk. :) Ha azonban értékesítési és marketing szempontokat is figyelembe akarsz venni, akkor a varációknál válaszd a "Weboldal tanácsadást kérek" opciót! Ez kb. 3-4 óra tanácsadást jelent, ahol bemutatjuk a Webnode működését és segítünk, hogy hogyan építsd fel a weboldaladat.

Ha túl bonyolultnak találod, akkor olvass tovább!


De ki az, akinek megéri a mi szolgáltatásunkat igénybe venni?

  • Kezdő egyéni vagy mikro vállalkozó
  • Működő vállalkozás, akinek még nincs, vagy nagyon elavult a honlapja
  • Működő vállalkozás, aki új terméket vagy szolgáltatást vezet be külön honlapon
  • Olyan vállalkozó, aki nem ért a honlapkészítéshez, vagy nincs ideje/nincs kedve ezzel foglalkozni (jobban megéri neki a saját szolgáltatását végezni)

Te melyik kategóriába tartozol? Megér neked egy díjmentes online konzultációt, hogy kiderítsük mi a hasznod egy új honlapból?

Két fontos kérdés:

  • Milyen célból van szükséged weboldalra?
  • Hogyan illeszted a értékesítési és marketing folyamatokba?

Kiderítsük együtt?

Miután ezt megbeszéltük (egy díjmentes online konzultáción), mi abban segítünk neked, hogy értékesítési, márkaépítési és marketing szempontból megközelítve elkészítjük a weboldalad. 

Ezen felül, ha nem értesz hozzá, vagy nem akarsz vele foglalkozni, akkor egy minimális havidíjért éves szerződés keretén belül karbantartjuk, változtatjuk, frissítjük, üzemeltetjük a honlapodat. (Erre külön ajánlatot adunk.)

Néhány példa a Webnode rendszerében elkészült honlapokra:

A szolgáltatás tartalma: egy 2 órás online konzultáció és a reszponzív honlap elkészítése (max. 10 oldalig), szövegezéssel, designnal, levelezés beállítással, Google Search Console összekötéssel.

Ha webáruházat szeretnél, arra külön ajánlatot adunk.

Díjaink:

  • Weboldal készítés a fenti tartalommal: 369.000 Ft.
    (A rendelésnél 50% előlegről, azaz 184.500 Ft-ról küldjük a számlát. A fennmaradó 50%-ot a weboldal elkészültekor számlázzuk. A rendeléssel elfogadod a teljes díjat.)
  • Weboldal tanácsadás (ha elkészíted önállóan): 119.000 Ft

A Webnode-nak közvetlenül fizetendő éves díj: 38.000 Ft/év (tárhely, vírusvédelem, frissítések stb.) A domain az első évben ajándék!

Az ár 0% Áfát tartalmaz. (Alanyi adómentes vállalkozás) 

Vittinger László kapcsolatépítész, értékesítés fejlesztő
a Ne tukmálj! Értékesíts!a Rántsuk le a leplet a networkingről és a Negyedrészt olasz című könyvek szerzője

Tel: +36 70 427 6900