Támogassuk együtt a kezdő vállalkozókat!

Hogy jól induljon az üzlet!

Számomra külön öröm, ha valaki úgy dönt, hogy elindítja saját vállalkozását. Legtöbben ezt úgy teszik meg, hogy kiváló szakemberek a saját területükön, de a vállalkozói léttel kapcsolatban még nincs meg a megfelelő tudásuk. 

Fokozottan igaz ez az értékesítésre és a kapcsolatépítésre. Így elindítok egy olyan támogató akciót, aminek a segítségével az értékesítési tudás fejlesztésében Veled együtt támogatom a kezdő vállalkozókat. Kezdő vállalkozónak azt tekintem ebben az esetben aki 2023-ban indította el a vállalkozását. 

A támogató akció lényege:

Ha vásárolsz 2 db Ne tukmálj! Értékesíts! vagy 2 db Rántsuk le a leplet a networkingről! című könyvet, az egyik példányt neked küldöm, a másikat pedig felajánlom egy kezdő vállalkozónak.

Ezekből a könyvekből megtanulhatja az értékesítés és a kapcsolatépítés alapjait. 

Az én hozzájárulásom a Te ajándékodhoz pedig az, hogy a kezdő vállalkozónak felajánlok egy díjmentes Sales Dopping Club mastermind esemény részvételt, vagy egy 30 perces díjmentes online konzultációt

A másik hozzájárulásom pedig az, hogy Téged mint támogatót feltüntetlek a weboldalamon és a közösségi média oldalaimon. 

Mit szólsz hozzá? Ha tetszik, a könyveket az alábbi gombra kattintva tudod megrendelni:

A rendelési folyamat végén lesz egy lehetőség üzenetet hagyni nekem, ott légy szíves tüntesd fel ezt a szöveget: "Az egyik könyvet felajánlom egy kezdő vállalkozónak!"

(2 db esetén válaszd a 2 db-os "Csomagban olcsóbb" opciót, így 5% kedvezményt kapsz!)

Ha megtanulnak profin értékesíteni, annál könnyebben fogunk velük mi is tárgyalni, nem fognak tukmálni, örömtelibb üzleti kapcsolatokat tudunk építeni. 

Milyen kihívásod van az értékesítéssel kapcsolatban? Elérsz az alábbi elérhetőségeimen!

Vittinger László - értékesítésfejlesztő
+36704276900
laszlo@salesdoppingclub.hu