Negyedrészt olasz - e-book

Vittinger László:

Negyedrészt olasz - kereskedelmi krimi - e-book
(Ha jobban szeretsz egy kütyün olvasni.)

Az e-bookot a fizetés után 24 órán belül számlázzuk.  A számlakísérő levélben lévő linkre kattintva lehet letölteni az e-bookot. 

A képekre kattintva olvasd el az olvasói véleményeket! 

3 990 Ft

Részlet a könyvből:

"Kopogtak.

A kórterem nyikorgó ajtaja kinyílt, a nővér érkezett az ágytállal. Mindig ettől tartottam, soha nem akartam a méltóságom ennyire feladni. De most nem bántam, hogy egyágyas a kórterem, legalább nem látják a méltóságom teljes szétporladását.

Szerencsére Csilla, a nővérke (fiatal, még a 30-on innen, kicsit molett, hosszú, barna haját copfban viselte) szelíd arcán mindig ott volt egy kis együttérző, megnyugtató mosoly. Felhajtotta a paplant, és segített féloldalra fordulni.

Volt miért segíteni, az a rohadék Tavaszi jól elintéztetett. Baseball ütőkkel. Bal könyök és felkar, a jobb kezemen 3 ujjam, bal bokám, térdem, és a jobb lábamon a combizom. Nem is beszélve a három törött bordáról, és az agyrázkódásról. Hiába, keményfejű vagyok, azt nem sikerült betörni."

Kíváncsi vagy, ki verte meg és ki akarja eltenni láb alól Bruneri Ádámot, a rendkívül tehetséges (és negyedrészt olasz) százszentházi csempekereskedőt? Hogyan kerül egy egyszerű vidéki kereskedő a 90-es, 2000-es évek Magyarországán az olasz maffia embereinek célkeresztjébe és egyúttal életveszélybe?

Vajon túléli? Kap segítséget a harcban a maffia ellen, vagy egyedül kell megküzdenie velük?

Olvasd el ezt a lélegzetelállító kereskedelmi krimit, és az izgalmak mellett az értékesítői attitűdről is tanulhatsz.


Miért írtam ezt a könyvet? Alapvetően szórakoztatási célból. Meg azért, hogy megmutassam, milyen az értékesítői attitűd. Ezt a részét a saját életemből vettem. Így aki ismer, az észre fogja venni, hogy gyanúsan hasonlóan válik értékesítővé a főszereplő, mint annak idején én. Ezt leszámítva természetesen a történet kitalált, tudomásom szerint nem történt ilyen jellegű bűncselekmény Százszentházán. És nem csak azért, mert Százszentháza egy szintén kitalált város. 

A mai napig Magyarországon az értékesítés egy kissé lenézett tevékenység, az értékesítő egy lenézett szakma. Ezen szeretnék változtatni, akár a könyveim, akár a tanácsadó vállalkozásom segítségével. Szeretném elérni, hogy ne azonosítsuk végre az értékesítést a tukmálással, és legyen világos mindenki számára, hogy a profi értékesítés egy hasznos és értékteremtő tevékenység.Remélem, ha kiolvastad ezt a könyvet, Nálad is magasabb polcra kerül szeretett hivatásom. 

 A krimi részéhez pedig jó szórakozást kívánok! Olvasd azzal a gondolattal, hogy ha nem is taszítom le a trónról a krimi irodalom nagyjait, talán egy szórakoztatóbb keretbe foglalom vele a könyv alapvető mondanivalóját. 

A pénzed miatt ne aggódj, 100% elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem tetszik, nem tudsz belőle tanulni, nem tartod izgalmasnak a könyvet, írj nekem a laszlo@mrsales.hu emailcímre,  és visszafizetem az árát.

Baráti üdvözlettel:
Vittinger László - Mr. Sales

Fontos: szállítási módnál a "Nem értelmezhető szállítás - jegy, bérlet, hangoskönyv, e-book, videó és tanácsadás esetén válaszd!" opciót add meg!