Negyedrészt olasz - e-book

Vittinger László:

Negyedrészt olasz - kereskedelmi krimi - e-book
(Ha jobban szeretsz egy kütyün olvasni.)

Az e-bookot a fizetés után 24 órán belül számlázzuk.  A számlakísérő levélben lévő linkre kattintva lehet letölteni az e-bookot. 

3 990 Ft

Kíváncsi vagy, ki verte meg és ki akarja eltenni láb alól Bruneri Ádámot, a rendkívül tehetséges (és negyedrészt olasz) százszentházi csempekereskedőt? Hogyan kerül egy egyszerű vidéki kereskedő a 90-es, 2000-es évek Magyarországán az olasz maffia embereinek célkeresztjébe és egyúttal életveszélybe?

Vajon túléli? Kap segítséget a harcban a maffia ellen, vagy egyedül kell megküzdenie velük?

Olvasd el ezt a lélegzetelállító kereskedelmi krimit, és az izgalmak mellett az értékesítői attitűdről is tanulhatsz.

Miért írtam ezt a könyvet? Alapvetően szórakoztatási célból. Meg azért, hogy megmutassam, milyen az értékesítői attitűd. Ezt a részét a saját életemből vettem. Így aki ismer, az észre fogja venni, hogy gyanúsan hasonlóan válik értékesítővé a főszereplő, mint annak idején én. Ezt leszámítva természetesen a történet kitalált, tudomásom szerint nem történt ilyen jellegű bűncselekmény Százszentházán. És nem csak azért, mert Százszentháza egy szintén kitalált város. 

A mai napig Magyarországon az értékesítés egy kissé lenézett tevékenység, az értékesítő egy lenézett szakma. Ezen szeretnék változtatni, akár a könyveim, akár a tanácsadó vállalkozásom segítségével. Szeretném elérni, hogy ne azonosítsuk végre az értékesítést a tukmálással, és legyen világos mindenki számára, hogy a profi értékesítés egy hasznos és értékteremtő tevékenység.Remélem, ha kiolvastad ezt a könyvet, Nálad is magasabb polcra kerül szeretett hivatásom. 

 A krimi részéhez pedig jó szórakozást kívánok! Olvasd azzal a gondolattal, hogy ha nem is taszítom le a trónról a krimi irodalom nagyjait, talán egy szórakoztatóbb keretbe foglalom vele a könyv alapvető mondanivalóját. 

A pénzed miatt ne aggódj, 100% elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem tetszik, nem tudsz belőle tanulni, nem tartod izgalmasnak a könyvet, írj nekem a laszlo@mrsales.hu emailcímre,  és visszafizetem az árát.

Baráti üdvözlettel:
Vittinger László - Mr. Sales

Fontos: szállítási módnál a "Nem értelmezhető szállítás - jegy, bérlet, hangoskönyv, e-book, videó és tanácsadás esetén válaszd!" opciót add meg!