Mr. Sales könyvcsomag

Vittinger László:

 • Ne tukmálj! Értékesíts! - a személyes értékesítés kézikönyve
 • Rántsuk le a leplet a networkingről! - networking zsebkönyv
 • Negyedrészt olasz - kereskedelmi krimi

Rendeld meg a három könyvet egyszerre, több mint 3000 Ft kedvezménnyel!

10 db-nál nagyobb mennyiség vásárlása esetén kérj egyedi ajánlatot!

12 990 Ft
Készleten

A könyvek leírása:

Ne tukmálj! Értékesíts!

Pontosan kinek is szól ez a könyv? Nem mindenkinek. Csak neked, ha úgy érzed, hogy el kell adnod valamit az életben. Terméket, szolgáltatást, ötletet, víziót, feladatot, együttműködést, fejlődést - szóval, ha valamit el akarsz érni más embereknél. Azért van néhány olyan pozíció vagy szakma ahol a sikerekért kötelező megtanulni az értékesítést. Ha alkalmazod a könyvben olvasottakat- akkor NEKED is hasznot fog hozni a könyv. Erre garanciát vállalok! Részletek az oldal alján!

De mit kapsz, ha elolvasod a személyes értékesítés kézikönyvét? Motivációt, értékesítési attitűdöt, ügyfélszerzési módszereket, tárgyalástechnikai eszközöket, rengeteg sztorit - 50+2 értékesítési tipp formájában. Ha értékesítőként csak egy-egy tippet megfogadsz ezekből, akkor ez többszörösen megtérülő befektetés lesz. Ha esetleg többet is megfogadsz... Rád bízom.

Ha gyártó, vagy nagykereskedő vagy, keress meg, és megmutatom, hogyan lehet a saját logóddal ellátva remek ajándék ez a könyv a kereskedő, viszonteladó partnereidnek.

Ígérem, hogy ha kiolvasod, és elkezded használni a leírtakat a munkádban, akkor havonta legalább +1 üzletkötésed lesz. Az mennyi is forintban kifejezve nálad?

A pénzed miatt ne aggódj, 100% elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem lesz meg a leírtak alkalmazása ellenére a +1 üzletkötés, küldd vissza a könyvet és visszafizetem az árát.

Rántsuk le a leplet a networkingről!

Pontosan kinek is szól ez a könyv?

 • Értékesítő, vagy vállalkozó, aki még nem tudja, mi az a networking.
 • Értékesítő, vagy vállalkozó, aki tudja mi az a networking, csak csalódott benne.
 • Értékesítő, vagy vállalkozó, aki szereti és aktívan csinálja, a networkinget.

Mit kapsz, ha elolvasod ezt a könyvet? Megtudod, hogy:

 • Mi is az a networking?
 • Mi a célja?
 • Hogyan csináld jól?
 • Miért csinálja sok értékesítő és vállalkozó?
 • Miért csalódott benne sok értékesítő és vállalkozó?
 • Miért megosztó a networking?
 • Érdemes-e csatlakozni egy networking szervezethez, és ha igen, melyikhez?

Ígérem, hogy ha kiolvasod és elkezded alkalmazni a leírtakat, akkor előbb utóbb elhagyhatod a hideghívást, és rendszeresen kapsz ajánlásokat.

A pénzed miatt ne aggódj, 100% elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem lesznek egy éven belül ajánlásaid a leírtak alkalmazása ellenére - visszafizetem a könyv árát.

Negyedrészt olasz

Részlet a könyvből:

"Kopogtak.

A kórterem nyikorgó ajtaja kinyílt, a nővér érkezett az ágytállal. Mindig ettől tartottam, soha nem akartam a méltóságom ennyire feladni. De most nem bántam, hogy egyágyas a kórterem, legalább nem látják a méltóságom teljes szétporladását.

Szerencsére Csilla, a nővérke (fiatal, még a 30-on innen, kicsit molett, hosszú, barna haját copfban viselte) szelíd arcán mindig ott volt egy kis együttérző, megnyugtató mosoly. Felhajtotta a paplant, és segített féloldalra fordulni.

Volt miért segíteni, az a rohadék Tavaszi jól elintéztetett. Baseball ütőkkel. Bal könyök és felkar, a jobb kezemen 3 ujjam, bal bokám, térdem, és a jobb lábamon a combizom. Nem is beszélve a három törött bordáról, és az agyrázkódásról. Hiába, keményfejű vagyok, azt nem sikerült betörni."

Kíváncsi vagy, ki verte meg ennyire Bruneri Ádámot, a rendkívül tehetséges (és negyedrészt olasz) százszentházi csempekereskedőt? Hogyan kerül egy egyszerű vidéki kereskedő a 90-es évek Magyarországán az olasz maffia célkeresztjébe és egyúttal életveszélybe?

Akkor olvasd el ezt a lélegzetelállító kereskedelmi krimit, és az izgalmak mellett értékesítési attitűdöt is tanulhatsz.

A pénzed miatt ne aggódj, 100% elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem találod szórakoztatónak és nem tanulsz belőle, küldd vissza a könyvet és visszafizetem az árát. 

Lepd meg az értékesítőidet, a viszonteladóidat vagy saját magadat a Ne tukmálj! Értékesíts! és a Rántsuk le a leplet a networkingről! és a Negyedrészt olasz című könyvekkell!