Ne tukmálj! Értékesíts! + Negyedrészt olasz - 2 könyv

Vittinger László:

  • Ne tukmálj! Értékesíts! - a személyes értékesítés kézikönyve
  • Negyedrészt olasz - kereskedelmi krimi

Rendeld meg a két könyvet egyszerre, 2.000 Ft kedvezménnyel!

10 db-nál nagyobb mennyiség vásárlása esetén kérj egyedi ajánlatot!

9 480 Ft
Készleten

A könyvek leírása:

Ne tukmálj! Értékesíts!

Pontosan kinek is szól ez a könyv? Nem mindenkinek. Csak neked, ha úgy érzed, hogy el kell adnod valamit az életben. Terméket, szolgáltatást, ötletet, víziót, feladatot, együttműködést, fejlődést - szóval, ha valamit el akarsz érni más embereknél. Azért van néhány olyan pozíció vagy szakma ahol a sikerekért kötelező megtanulni az értékesítést. Ha alkalmazod a könyvben olvasottakat- akkor NEKED is hasznot fog hozni a könyv. Erre garanciát vállalok! Részletek az oldal alján!

De mit kapsz, ha elolvasod a személyes értékesítés kézikönyvét? Motivációt, értékesítési attitűdöt, ügyfélszerzési módszereket, tárgyalástechnikai eszközöket, rengeteg sztorit - 50+2 értékesítési tipp formájában. Ha értékesítőként csak egy-egy tippet megfogadsz ezekből, akkor ez többszörösen megtérülő befektetés lesz. Ha esetleg többet is megfogadsz... Rád bízom.

Ha gyártó, vagy nagykereskedő vagy, keress meg, és megmutatom, hogyan lehet a saját logóddal ellátva remek ajándék ez a könyv a kereskedő, viszonteladó partnereidnek.

Ígérem, hogy ha kiolvasod, és elkezded használni a leírtakat a munkádban, akkor havonta legalább +1 üzletkötésed lesz. Az mennyi is forintban kifejezve nálad?

A pénzed miatt ne aggódj, 100% elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem lesz meg a leírtak alkalmazása ellenére a +1 üzletkötés, küldd vissza a könyvet és visszafizetem az árát.


Negyedrészt olasz

Részlet a könyvből:

"Kopogtak.

A kórterem nyikorgó ajtaja kinyílt, a nővér érkezett az ágytállal. Mindig ettől tartottam, soha nem akartam a méltóságom ennyire feladni. De most nem bántam, hogy egyágyas a kórterem, legalább nem látják a méltóságom teljes szétporladását.

Szerencsére Csilla, a nővérke (fiatal, még a 30-on innen, kicsit molett, hosszú, barna haját copfban viselte) szelíd arcán mindig ott volt egy kis együttérző, megnyugtató mosoly. Felhajtotta a paplant, és segített féloldalra fordulni.

Volt miért segíteni, az a rohadék Tavaszi jól elintéztetett. Baseball ütőkkel. Bal könyök és felkar, a jobb kezemen 3 ujjam, bal bokám, térdem, és a jobb lábamon a combizom. Nem is beszélve a három törött bordáról, és az agyrázkódásról. Hiába, keményfejű vagyok, azt nem sikerült betörni."

Kíváncsi vagy, ki verte meg ennyire Bruneri Ádámot, a rendkívül tehetséges (és negyedrészt olasz) százszentházi csempekereskedőt? Hogyan kerül egy egyszerű vidéki kereskedő a 90-es évek Magyarországán az olasz maffia célkeresztjébe és egyúttal életveszélybe?

Akkor olvasd el ezt a lélegzetelállító kereskedelmi krimit, és az izgalmak mellett értékesítési attitűdöt is tanulhatsz.

A pénzed miatt ne aggódj, 100% elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem találod szórakoztatónak és nem tanulsz belőle, küldd vissza a könyvet és visszafizetem az árát. 

Lepd meg az értékesítőidet, a viszonteladóidat vagy saját magadat a Ne tukmálj! Értékesíts! és a Negyedrészt olasz című könyvekkell!